Shopping- de la opțional la necesitate

De la o vreme, au început să dispară fotografiile amuzante sau mesajele inspiraționale de genul „Shopping is my therapy”,  „When in doubt, go shopping”, „Shopping is cheaper than a psychiatrist”, iar lista poate continua câteva pagini bune. Dar nu despre umorul din acestea este vorba, cât despre elementul care a generat treptata lor dispariție: oamenii fug de ideea de shopping. Și nu pentru că ar fi ceva rău sau pentru că nu le-ar aduce satisfacție. Din contră. Dar în peisajul zguduit în urmă cu ceva timp de recesiune și o actuală suprasaturare a pieței cu oferte din cele mai variate, puțini sunt cei care vor, de bună voie și nesiliți de nimeni, să scoată banii de buzunar pentru un opțional de shopping.  Însă cu totul altfel stau lucrurile când opționalul devine necesitate.

 

retail-therapy Keep-calm-and-shopuseless-shopping

Pornind de la acest principiu și încurajând consumul responsabil de modă, noua platformă www.Voliovesti.ro facilitează intersectarea în plan virtual a celor care cumpără produse vestimentare sau acceorii și brandurile care le creează. Dar ce înseamnă consumul responsabil? În fond, acesta nu poate fi măsurat în cantități prestabilite și nici încadrat într-un soi de pat al lui Procust. Înseamnă îmbinarea fascinației cu utilitatea. Definirea propriului stil cu ajutorul specialiștilor din modă și achiziționarea pieselor care ți se potrivesc, care te fac nu numai să arăți bine, dar să arăți cel mai bine din toate ipostazele în care ai fi putut fi. Înseamnă reîntoarcerea la ideea de calitate, pragmatism și versatilitate. O ţinută ‘dorită’ este una bine gândită, o creaţie pe care o iubeşti aproape o viaţă şi te va ţine tot atât, pe care o vei putea asorta şi combina mereu altfel, reinventandu-te la fiecare purtare…

shutterstock_71232745 [Converted] (girl butterflies)

Pe www.Voliovesti.ro nu vei fi asaltat de oferte. Se schimbă paradigma. Brandurile partenere sunt cele care vor primi cererile utilizatorilor și detaliile referitoare la aspect, măsuri și buget. Cu alte cuvinte, faci shopping când vrei, cum vrei și pentru ce vrei. Straight to your fashion ideas!

Leave a Reply