Voliovesti: experienta unica de implinire a dorintelor vestimentare

inregistreaza-dorinta-ea-im
Joi, 26 martie, incepand cu ora 18:00, exclusivistul spatiu Italian Design & Architecture gazduieste evenimentul de lansare a celui mai nou proiect, mixul ideal intre tehnologie si moda: Voliovesti – Straight to your fashion Ideas.

Conceptul evenimentului, „Transcend into a unique design experience”, propune o incursiune in lumea modei, stilului, arhitecturii frumusetii si spatiului. In acest sens, invitatii speciali ai serii: Silvia Cristescu, fashion editor si stilist pentru revista Viva, alaturi de make-up artistul Ana Marin vor oferi o noua interpretare si vor satisface curiozitatea participantilor legata de stil si frumusete.

Construind o atmosfera inedita in care business-ul intalneste relaxarea, sustinuta de Licorna Winehouse, Le OacOac Bistro, Devin, Tanar si Sanatos, Voliovesti isi rasfata invitatii prin prezentarea creatiilor brandurilor partenere, dar si prin cadourile puse la dispozitie de Techir si Pure Cosmetics.

Portalul lansat surprinde prin caracterul inovator: utilizatorii sunt invitati sa isi scrie dorintele vestimentare, atasand fotografii reprezentative, urmand ca partenerii sa raspunda cererilor primite cu oferte personalizate si sfaturi utile pentru fiecare client. De la piese vestimentare pana la accesorii, pe categorii de produse si buget, iubitorii de moda sau cei pentru care timpul este un lux vor gasi in Voliovesti un instrument util si informativ pentru definirea propriului stil
vestimentar. Altfel spus, este un proiect pentru cei care stiu ce vor, dar nu stiu cum si de la cine. Accesul la eveniment este permis exclusiv pe baza de invitatie.

Energia acestei idei este transmisa si sustinuta de: Cariere-Jurnal de Leadership, Business Woman, Casino Life&Business Magazine, Elegantine, VIPStyle.ro, High Class Magazine, Lola’s Box, Smart&Happy Child, Express the Style by Ingrid Ispas, Bucharest Style, In Emanuel Iuhas, Mihaela Gurau.

Leave a Reply